Πώς να κάνετε καπνιστό Prosciutto brie Τυρί
Αφεθείτε στο τέλειο ορεκτικό με αυτή τη συνταγή. Τυλίξτε έναν κρεμώδες τροχό 14 ουγκιών στο Prosciutto, καπνίστε τον στον καπνιστή Bradley με ένα άγγιγμα ροδάκινου jalapeno γλάσο και καρυκεύματα μελισσών με μέλι και απολαύστε το ακαταμάχητο μείγμα γεύσεων. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με αυτό το απολαυστικό πιάτο που συνδυάζει τον πλούτο του Brie, την καπνιστή του καπνιστή Bradley και τις γλυκές και πικάντικες νότες του λούστρου.
Ingredients
Τροχός τυριού 14 Oz brie
Προσούτο 3 Oz
Ροδάκινο jalapeno γλάσο
Καρύκευμα μελισσοκτόπιου μελιού
Preparation
Πάρτε 1 14 ουγκιές ρόδα μπρι και καλύψτε το με προσούτο, συνεχίστε να ρίχνετε το γλάσο ροδάκινο jalapeno στον τροχό του τυριού και καλύψτε το με το καρύκευμα Honey Killer Bee.
Τοποθετήστε τον τροχό τυριού μπρι στο Bradley Smoker και ρυθμίστε το στους 300ºF (148ºC) και καπνίστε το για 45 λεπτά.
Μόλις τελειώσει το κάπνισμα, αφαιρέστε το από τον καπνιστή, εφαρμόστε το γλάσο ροδάκινο jalapeno με μέλι και απολαύστε το!
Συνταγή από: Moodie Foodie Tulsa