Smoked Chili Pistachios Recipe

Καπνιστό Τσίλι φιστίκια Συνταγή



Για να ξεκινήσετε αυτή τη συνταγή καπνιστών τσίλι, προθερμάνετε τον καπνιστή σας στους 225ºF (107,2 ° C) και το φούρνο του σπιτιού σας σε 275ºF (135 ° C). Μπορείτε να αυξήσετε την καστανή ζάχαρη και το καγιέν για να δοκιμάσετε. Χρησιμοποίησα μόνο ένα πούλμαν για να τα καπνίσω για μόλις 20 λεπτά στους 225ºF (107,2 ° C). Χρησιμοποιήστε το bisquette που σας αρέσει και όσα θέλετε. Και χρησιμοποιήστε έναν βάτραχο στην τσάντα ζαμπόν, ή θα κολλήσουν. Αποθηκεύστε σε αεροστεγές δοχείο ή κλειδαριά με φερμουάρ.

Ingredients

2 φλιτζάνια αλατισμένα φιστίκια με κέλυφος

1,5 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη

1,5 κουταλάκι του γλυκού κύμινο τριμμένο

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κόλιανδρο

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη

1,5 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι του γλυκού καγιέν

1 κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο

Preparation

Ανακατέψτε όλα τα ξηρά σας υλικά μαζί.

Σε μεγαλύτερο δοχείο βάζουμε τα φιστίκια και προσθέτουμε τη σάλτσα.

Μετά την επικάλυψη των ξηρών καρπών με τη σάλτσα (Αυτό χρειάζεται ένα κολλώδες οικοδεσπότη παράδοσης, έτσι έλιωσα 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και πρόσθεσα στους ξηρούς καρπούς) Αλείψτε καλά.

Τώρα αρχίστε να προσθέτετε το στεγνό. Περάστε με όλα τα στεγνά.

Στη συνέχεια, καλύψτε το ράφι με μια σακούλα ζαμπόν. Αυτά μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε από τα μέρη στο διαδίκτυο. LEM, Allied, Sausage Maker.

Και χρησιμοποιήστε ένα βατραχοπόδι στην τσάντα ζαμπόν.

Τώρα προσθέστε τα καρυκευμένα φιστίκια Αιγίνης.

Χρησιμοποίησα μόνο 1 ξωτικό (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες περισσότερες) Και μέσα για μόνο 20 λεπτά @225.

Όσο οι ξηροί καρποί είναι στη σχάρα 6, στρώστε ένα φύλλο μπισκότων με περγαμηνή και ρυθμίστε το φούρνο στους 275*

Ξηροί καρποί από τον καπνιστή, τώρα στο φύλλο μπισκότων και στο φούρνο για 8 λεπτά. Ρίξτε τους ξηρούς καρπούς στο σημάδι 4 λεπτών.

Αποθηκεύστε σε αεροστεγές δοχείο ή κλειδαριά με φερμουάρ… εάν διαρκέσουν τόσο πολύ.