smoked brie

Καπνιστό Τροχός Brie Συνταγή



Τόσο απλό. Απλά κρύο καπνό, ένας τροχός Brie για 1:30 και στη συνέχεια το σερβίρετε με την αγαπημένη σας επικάλυψη.

Ingredients

Τροχός από τυρί μπρι

Επιθυμητά γαρνιτούρα όπως καραμελωμένα κρεμμύδια, κράνμπερι, μέλι, σφενδάμι, φιστίκια κ.λπ…

Preparation

Τροχός κρύου καπνού για 1½ ώρες με μπισκότα hickory.

Τυλίγουμε σε τυρί πανί και τοποθετούμε σε αεροστεγές δοχείο, φυλάμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να απορροφηθεί η γεύση.

Τοποθετούμε το brie σε ένα ταψί και καλύπτουμε με την επιθυμητή επικάλυψη (χρησιμοποίησα ένα ψιλό σιρόπι σφενδάμου, καραμελωμένα κρεμμύδια και αμύγδαλα).

Ψήνουμε στους 350°F για 5-10 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του τροχού (ψήνουμε μέχρι να ροδίσει, αλλά όχι εντελώς).

Σερβίρουμε με φέτες μήλου, κρακεράκια, κρουστίνι κ.λπ…

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now