Smoked Drunken Ribs

Καπνιστό Μεθυσμένες νευρώσεις



Οι χοιρινές εφεδρικές πλευρές είναι μια νόστιμη περικοπή κρέατος. Αλλά μπορείτε να διπλασιάσετε τη γεύση του προσθέτοντας μπύρα στο τρίψιμο. Όταν είναι έτοιμοι, καλύψτε τις νευρώσεις γενναιόδωρα με σάλτσα μπάρμπεκιου και καπνό για άλλα 30 λεπτά.

Ingredients

2 Ράφια χοιρινά παϊδάκια

1 κουτάκι/μπουκάλι από την αγαπημένη σας μπύρα

1 Φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη συσκευασμένη

2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη

½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας πάπρικα

2 κσ αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 ½ φλιτζάνια από την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου

Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Premium Beer Bisquettes

Preparation

Ξεκολλήστε τη μεμβράνη από το πίσω μέρος κάθε ράφι πλευρών.

Φτιάχνουμε τη μαρινάδα ανακατεύοντας μαζί τη μπύρα, την καστανή ζάχαρη, τη ρίγανη, το θυμάρι, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.

Τοποθετήστε τα παϊδάκια σε ένα μεγάλο πιάτο. Ρίξτε μαρινάδα πάνω από τα παϊδάκια και αναποδογυρίστε μερικές φορές για να βεβαιωθείτε ότι έχουν επικαλυφθεί στη μαρινάδα. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο. Αφήνουμε τα παϊδάκια να μαριναριστούν για περίπου 8 ώρες. Γυρίστε τα παϊδάκια μερικές φορές κατά τη διάρκεια του μαριναρίσματος.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225°F χρησιμοποιώντας μπισκότα μπύρας Bradley Premium.

Βγάλτε τα παϊδάκια από τη μαρινάδα και τοποθετήστε τα σε μια σχάρα καπνιστών. Τοποθετήστε τα παϊδάκια στο καπνιστή και καπνίστε για 3-4 ώρες ή έως ότου τα παϊδάκια φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 160°F.

Καλύψτε γενναιόδωρα τα παϊδάκια με σάλτσα BBQ. Τοποθετήστε τα παϊδάκια πίσω στο καπνιστή και καπνίστε για μια τελευταία ώρα.

Τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά πριν τα κόψουμε και τα σερβίρουμε.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα

Μπύρα
Ξύλο

Μπισκετάκια μπύρας για Bradley Smokers

Μπισκετάκια μπύρας για καπνιστό φαγητό με έγχυση λυκίσκου. Ιδανικό για μοσχάρι, κοτόπουλο, παϊδάκια ή λουκάνικο.

Shop Now