Smoked Canadian Bacon

Καπνιστό Καναδικό μπέικον



Αυτή η κάπως καπνιστό καναδικό μπέικον συνταγή είναι πολύ εύκολο να γίνει σε σύγκριση με το πόσο νόστιμο παίρνει. Όλα ξεκινούν με ένα κομμάτι χοιρινού κρέατος χωρίς κόκαλα, άμεσα διαθέσιμα παντού. Ανοίξτε το για μια εβδομάδα και στη συνέχεια καπνίζετε χρησιμοποιώντας μπισκότες πεκάν. Ίσως βάλτε την τσάντα ζαμπόν και κυλήστε σφιχτά, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μερικά δαχτυλίδια γουρούνι ή χορδές για να το κρατήσετε μηρό και μικρό. Το έκανα σφράγισα σε πακέτα 8 ουγκιών και ένα απλά τυλιγμένο σε πλαστικό για να φτιάξω κάποια καλούδια.

Έκανε μερικά αυγά benedict την άλλη μέρα, αλλά δεν είχαν καμία muffins. Έτσι έκοψα το φλοιό από λίγο ξινό ψωμί, το φρυγανίσαμε και έπεσα σε μερικά από τα CB μου. Ένα ζευγάρι σπιτικά που καλλιεργούσαν αυγά και πνιγμένα σε σάλτσα Hollandaise και μια παύλα καπνιστών πάπρικα. Αυτό είναι το πόσο καλό, γρήγορο και βολικό πρωινό μπορεί να είναι!

Ingredients

Ένα κομμάτι χοιρινό φιλέτο χωρίς κόκαλα

Η άλμη:

1 φλιτζάνι χοντρό αλάτι κοσέρ Morton

1 Φλιτζάνι συσκευασμένη σκούρα καστανή ζάχαρη

4 φύλλα δάφνης θρυμματισμένα

1 σκόρδο σε κόκκους

1 στρογγυλεμένη καρτέλα μπαχάρι ολόκληρο

1 Στρογγυλεμένη καρτέλα ολόκληρα μούρα αρκεύθου

1 Στρογγυλή καρτέλα ολόκληρους κόκκους μαύρου πιπεριού

3 Tab Penzeys Cajun μπαχαρικό

2½ θεραπεία τσαγιού #1

¼ Φλιτζάνι αγνό μέλι

¼ Κύπελλο Τζακ Ντάνιελς

1 Gal νερό

Preparation

Προσθέστε όλα εκτός από τη θεραπεία, το μέλι και το jack σε 2 λίτρα νερό και αφήστε τα να βράσουν, ανακατεύοντας συνεχώς.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να μυρίσετε το άρωμα των μπαχαρικών, περίπου 20 λεπτά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει κάτω από τους 140ºF (60°C), στη συνέχεια προσθέστε τη θεραπεία, το μέλι και το γρύλο.


Ρίξτε την άλμη στον κάδο πολυμερισμού σας και ανακατέψτε με πάγο μέχρι να καταλήξετε με 1 γαλόνι.

Ελέγξτε τη θερμοκρασία της άλμης. Δεν θέλετε να βάλετε το κρέας μέχρι η άλμη να είναι κάτω από 40ºF.

Τοποθετήστε το κρέας στην άλμη και κρατήστε το βυθισμένο με ένα βαρύ πιάτο.

Βάλτε τον κουβά σας με άλμη στο ψυγείο και, στη συνέχεια, επισκευάστε το κάθε δεύτερο βράδυ για μια εβδομάδα.

Όταν τελειώσει η εβδομάδα, ξεπλύνετε το κρέας με κρύο τρεχούμενο νερό, τοποθετήστε το σε μια ανεστραμμένη σχάρα με ένα ταψί κάτω από αυτό για 24 ώρες, αναποδογυρίζοντας στο σημάδι 12 ωρών.

Όταν καπνίζετε, βγάζετε από το ψυγείο και αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον μία ώρα.

Ζεστάνετε τον καπνιστή στους 250ºF για μία ώρα, φορτώστε 3 ώρες πεκάν και, μόλις αρχίσει να κυλάει ο καπνός, βάλτε μέσα το κρέας, όσο πιο κοντά στην κορυφή τόσο το καλύτερο.

Καπνίζω/μαγειρεύω στους 250ºF (121°C) μέχρι το IT loins να χτυπήσει 145-150ºF (62.8°C-65.6°C)

Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου για 2 ώρες, στη συνέχεια τυλίγουμε σε πλαστικό και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ημέρες.

Αφού περάσει το ψυγείο, κόψτε σε φέτες και απολαύστε.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now