Smoked Cured Bacon on a Stick Recipe

Καπνιστό θεραπευμένο Μπέικον σε ένα ραβδί Συνταγή



Κάλεσα αυτή τη συνταγή καπνιστό μπέικον σε ένα ραβδί επειδή οι θεραπευμένες νευρώσεις γεύονται ακριβώς όπως το μπέικον. Συνολικά για την πρώτη δοκιμή, οι νευρώσεις ήταν αρκετά καλές. Η γεύση ήταν περισσότερο σαν ζαμπόν, και αξίζει σίγουρα να γίνει ξανά. Το κρέας ήταν κόκκινο και παρατήρησα ότι το κρέας δεν τραβάει πίσω από το οστό όσο και τα άγνωστα πλευρά. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό οφειλόταν σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι κρέατος ή αν είχε κάτι να κάνει με τη διαδικασία σκλήρυνσης. Το τρίψιμο είναι μάλλον ισχυρό σε γεύσεις, οπότε την επόμενη φορά θα τα καπνίσω/θα τα μαγειρέψω χωρίς το τρίψιμο, ή τουλάχιστον ένα ράφι χωρίς καρύκευμα. Μη χρησιμοποιώντας ένα τρίψιμο, θα δοκιμάσω καλύτερα το θεραπευμένο κρέας. Προτιμώ τα style style του St. Louis, επειδή έχουν ήδη κοπεί με τον τρόπο που τους αρέσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανεπιθύμητες πλευρές αν θέλετε. Πρώτα αφαιρέστε τη μεμβράνη από το πίσω μέρος των νευρώσεων. Εάν χρειαστεί, κόψτε τα νεύρα για να ταιριάζουν τα ράφια σας. Θεωρώ ότι για το Spareribs, πρέπει να κόψω το τέλος τρεις πλευρές από τη μικρότερη πλευρά. Στη συνέχεια τοποθετώ όλα τα μικρότερα κομμάτια σε ένα ράφι. Το τρίψιμο είναι προαιρετικό. Πήρα αυτή τη συνταγή από το μεγάλο βιβλίο ψησίματος του Weber. Αυτό είναι το αγαπημένο μου τρίψιμο για τα χοιρινά νεύρα, αλλά είναι επίσης ένα μεγάλο τρίψιμο για το βόειο κρέας. Για τη συνταγή Cured Spare Rib, άφησα το αλάτι. Εάν θέλετε ένα υπέροχο τρίψιμο για μη-CURED RIBS ή απλά για γενική χρήση, προσθέστε το αλάτι.

Ingredients

Θεραπεία:

1 κουταλιά της σούπας ανά κιλό Morton's Tender Quick or Basic Dry Cure

1 – 2 κουταλάκια του γλυκού ανά κιλό σκούρα καστανή ζάχαρη ή γλυκαντικό της επιλογής σας (χρησιμοποίησα 1,5 κουταλάκι του γλυκού ανά κιλό)

Ανταλλακτικά στυλ St. Louis. ή πλάτες μωρών

Kansas City Style Rub:

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα

2 κουταλιές της σούπας ανοιχτή καστανή ζάχαρη (εγώ χρησιμοποιώ σκούρα καστανή)

1 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη (χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας, εάν η σκόνη τσίλι σας είναι ζεστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 κουταλάκια του γλυκού)

1 κουταλιά της σούπας αλάτι kosher

1 κουταλιά της σούπας τριμμένο μαύρο πιπέρι

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε κόκκους

2 κουταλάκια του γλυκού κρεμμύδια σε κόκκους (ή σε σκόνη)

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κύμινο

Preparation

Για τη θεραπεία:

Ανακατέψτε καλά τα ξηρά συστατικά. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα καρυκεύματα στη θεραπεία σας, αλλά επειδή επρόκειτο να χρησιμοποιήσω ένα τρίψιμο, ήθελα να διατηρήσω αυτό το βασικό και απλώς να αυξήσω τη γλύκα.

Για το τρίψιμο:

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα υλικά. Απλώστε το τρίψιμο και στις δύο πλευρές του κρέατος και πιέστε το. Μπορείτε να καπνίσετε/μαγειρέψετε αυτή τη στιγμή ή να το τυλίξετε σφιχτά σε πλαστική μεμβράνη, να το τοποθετήσετε σε ένα μπολ, να το βάλετε στο ψυγείο για 2 έως 8 ώρες.

*Σημείωση: Δεν χρησιμοποίησα αλάτι σε αυτό το τρίψιμο για τα σκληρυμένα πλευρά.

Εφαρμόστε περίπου ⅔ από τη σκλήρυνση στην κρεατώδη πλευρά των πλευρών και την υπόλοιπη σκλήρυνση στην πλευρά των οστών. Τοποθετήστε σε σφραγιζόμενες πλαστικές σακούλες. Εάν τα πλευρά κοπούν, θα χωρέσουν στις σακούλες μεγέθους γαλονιού. Εάν δεν είναι κομμένο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη σακούλα μεγέθους 2 γαλονιών και ίσως μπορείτε να τοποθετήσετε δύο ράφια ανά μέγεθος 2 γαλονιών.

Τοποθετούμε στο ψυγείο με το κρέας προς τα κάτω, με το κόκαλο προς τα πάνω. Για τα ανταλλακτικά ωρίμανση 7 - 12 ώρες, για τις ράχες των μωρών πολυμερισμός για περίπου 4 – 6 ώρες.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σκλήρυνσης, θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι σχηματίζεται κάποιο υγρό. Στα μισά της περιόδου ωρίμανσης, σηκώστε τη σακούλα και κουνήστε την μπρος-πίσω για να αναδιανείμετε τη θεραπεία. Τοποθετήστε το ξανά στο ψυγείο με την κρεατική πλευρά προς τα κάτω και συνεχίστε να ωριμάζετε.

Όσον αφορά το χρόνο σκλήρυνσης, τα εφεδρικά ραβδάκια ποικίλλουν σε πάχος, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τους μεγαλύτερους χρόνους για παχύτερα εξαρτήματα. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους μεγαλύτερους χρόνους για περισσότερη γεύση μπέικον. Αλλά όσο περισσότερο θεραπεύετε τόσο πιο αλμυρό θα είναι. Προτείνω να ξεκινήσετε από τους χαμηλότερους χρόνους και αφού κάνετε την πρώτη σας παρτίδα μπορείτε να προσαρμόσετε από εκεί. Τα ανταλλακτικά που είχα ήταν αρκετά λεπτά, οπότε οι 7 ώρες ήταν περίπου σωστές.

Όταν τελειώσει ο χρόνος σκλήρυνσης, αφαιρέστε από τη σακούλα και ξεπλύνετε καλά τη σκλήρυνση και στεγνώστε με χαρτί κουζίνας.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Ξεπλύνετε τυχόν σκεύασμα που υπάρχει στη σακούλα και τοποθετήστε τα πλευρά πίσω στη σακούλα. Επιστρέψτε στο ψυγείο και αφήστε να ξεκουραστεί για 12 – 24 ώρες. Αυτό επιτρέπει τη συνέχιση της διαδικασίας ωρίμανσης και δίνει χρόνο στην ωρίμανση να κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το κρέας.

Κάπνισμα/Μαγείρεμα:

Χρησιμοποιήστε τον αγαπημένο σας τρόπο καπνίσματος/μαγειρέματος παϊδάκια. Απλώς φέρνω το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου, καπνίζω/μαγειρεύω στους 210ºF (98,9ºC) χρησιμοποιώντας 1:20 – 1:40 ώρες καπνού πεκάν. Σπάνια ψεκάζω.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now