Classic Smoked Bologna Recipe

Κλασσικός καπνός -Μπολόνια ):



Αυτή η Κλασική Συνταγή Καπνιστή Μπολόνια είναι μια εύκολη συνταγή που προτείνω αν έχετε νέο καπνιστή ή ψησταριά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μην με παρεξηγείτε. Ακόμη και οι εύκολες συνταγές εξακολουθούν να είναι νόστιμες που λατρεύουν να τρώνε όλοι. Αυτή η συνταγή είναι για τις 5 λίβρες Μπολόνια που αγοράζετε στο τοπικό παντοπωλείο σας. Σε αυτή τη συνταγή μαγειρεύω στο Bradley Smoker μου για να έχω αυτό το τέλειο φινίρισμα σε αυτή τη Μπολόνια.

Ingredients

Συστατικά Bologna Binder:

½ Κύπελλο μουστάρδα

1 κουταλάκι του γλυκού μελάσα

1 Κγ Μέλι

Συμβουλή: Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα για να ανακατευτούν ομοιόμορφα η μελάσα και το μέλι με τη μουστάρδα

Συστατικά Bologna BBQ Rub:

½ Φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού σκέτη

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα αλεσμένη

½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι αλεσμένο

1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 230°ΣΤ. Για αυτή τη συνταγή χρησιμοποίησα ξύλο μεσκίτας για να καπνίσω.

Χρησιμοποιώντας τη μύτη ενός κοφτερό μαχαιριού, κόψτε τη μπολόνια περίπου ½ ίντσα πάχους σε τετράγωνο σχέδιο σε όλες τις πλευρές της Μπολόνια.

Επικαλύψτε τη Μπολόνια με το συνδετικό υλικό Bologna και στη συνέχεια καλύψτε τη Μπολόνια χρησιμοποιώντας το BBQ Rub. Δεν πρέπει να εμφανίζεται μουστάρδα και χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας για να σπρώξετε το τρίψιμο ανάμεσα στα κοψίματα.

Καπνίστε τη Μπολόνια για περίπου 3 έως 4 ώρες. Η Μπολόνια είναι προμαγειρεμένη, ώστε να μπορείτε να κρίνετε την ολοκλήρωση με βάση το χρώμα και τη γεύση που προτιμάτε.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 λεπτών μαγειρέματος, μπορείτε να αλείψετε τη σάλτσα μπάρμπεκιου της επιλογής σας.

Κόψτε όπως προτιμάτε και απολαύστε το!

Συνταγή Από: Moody Foodie Tulsa

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now