Spicy Smoked Pork Ribs

Πικάντικο καπνιστό Χοιρινά παϊδάκια



Πώς να φτιάξετε πικάντικες νευρώσεις χοιρινού κρέατος σε έναν καπνιστή Bradley. Σε αυτό το επεισόδιο Smokin 'With Joe, έχουμε έναν ειδικό προσκεκλημένο, Wade Bradley! Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς να φτιάξετε μερικές νόστιμες πικάντικες καπνιστές χοιρινού κρέατος. Χρησιμοποιούν την απλούστερη συνταγή!

Ingredients

Χοιρινά παϊδάκια

Για το τρίψιμο:

καστανή ζάχαρη

Αλας

Πepper

πιπέρι καγιέν

Σκόνη σκόρδου

Σκόνη κρεμμυδιού

Preparation

Προετοιμάστε τα παϊδάκια αφαιρώντας τη μεμβράνη.

Τρίψτε καστανή ζάχαρη και στις δύο πλευρές των πλευρών

Αφήνουμε τη ζάχαρη να γλασάρει τα παϊδάκια

Βάλε αλάτι

Προσθέστε πιπέρι

Προσθέστε καγιέν

Προσθέστε το σκόρδο

Προσθέστε σκόνη κρεμμυδιού

Τρίψτε το ομοιόμορφα

Γυρίστε παϊδάκια και επαναλάβετε τα βήματα

Χρησιμοποιήστε μπισκότα hickory (χρήση 9) και καπνίστε τα στο Bradley P10 σε θερμοκρασία μαγειρέματος. 240F για 3 ώρες

Συνταγή Από: Somkin' With Joe

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now