Πώς να κάνετε καπνιστό Χωρίς νευρώσεις
Σε αυτό το βίντεο, ο Gerardo από το @grodgrills κάνει το τρίτο μιας σειράς τριών μερών. Φαίνεται φανταστικό και είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος πλευράς όταν το τρώτε στο τέλος.
Ingredients
9 Κόκκαλο εφεδρικό πλευρό
Το σπιτικό τρίψιμο της επιλογής σας
Preparation
Χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα, τραβήξτε προς τα κάτω τη μεμβράνη των πλευρών σας και πασπαλίστε μουστάρδα στο πλευρό.
Χρησιμοποιώντας το καρύκευμά σας και πασπαλίστε το σε όλο το παϊδάκι, αναποδογυρίστε το πλευρό σας και κάντε το ίδιο.
Αφήστε το πλευρό σας με τα καρυκεύματα να καθίσει για 15 λεπτά.
Προθερμάνετε το καπνιστή σας και αφήστε το να τρέξει στους 250 F (121 C), προσθέστε 5-6 μπισκότα στον καπνιστή, βάλτε το χρόνο καπνού για 3 ώρες και προχωρήστε στη ρίψη του πλευρού στο καπνιστή.
Μετά από 1 ώρα, ελέγξτε ξανά τα πλευρά σας, εάν είναι ακόμα στεγνά, πασπαλίστε τα με ένα μείγμα μηλίτη μήλου και νερό και περιστρέψτε το ράφι γύρω-γύρω και ρίξτε ξανά νερό.
Μετά από 2-3 ώρες, ελέγξτε το πλευρό σας για να βεβαιωθείτε ότι έχει σκούρο φλοιό για να βεβαιωθείτε ότι έχει γίνει. Αν ναι, βγάλτε τα πλευρά από τον καπνιστή σας.
Κόψτε στα πλευρά σας και απολαύστε!
Συνταγή από: Grod Grills