Πώς να κάνετε καπνιστό Χριστουγεννιάτικο ζαμπόν Συνταγή
Σχέδια για το χριστουγεννιάτικο δείπνο; Σας έχουμε καλύψει! Αυτή η συνταγή Χριστουγέννων ζαμπόν θα βελτιώσει σίγουρα το εορταστικό δείπνο σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.
Ingredients
6 έως 7 λίβρες ζαμπόν με κόκαλα
2 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
1/2 φλιτζάνι χυμός ανανά
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 225°F (107°C).
Τοποθετήστε το ζαμπόν μέσα στο καπνιστή και καπνίστε το για 1 ώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα κεράσι για αυτή τη συνταγή.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη, τη σάλτσα BBQ και τον χυμό ανανά όσο ψήνεται το ζαμπόν.
Γλασσάρετε το ζαμπόν με αυτό το μείγμα σάλτσας κάθε 10 λεπτά κατά την τελευταία μισή ώρα του μαγειρέματος. Το βγάζουμε από το καπνιστό και σερβίρουμε.
Κεράσι
Ξύλο
Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.
Shop Now