How to Make Smoked Polperro

Πώς να κάνετε καπνιστό Πολέρρο



Ανυψώστε την εμπειρία μαγειρέματος σας με αυτή την απλή και γευστική συνταγή για καπνιστό polperro. Μαριναρισμένο με ένα μείγμα αλατιού, πιπέρι και την επιλογή των καρυκευμάτων σας, αυτό το τρυφερό και ζουμερό πιάτο φέρεται στην τελειότητα στον καπνιστή Bradley P-10, που τον έβαλε με ευχάριστες καπνιστές γεύσεις. Είτε είστε έμπειρος καπνιστής ή αρχάριος, αυτή η συνταγή εγγυάται ένα ικανοποιητικό και νόστιμο γεύμα που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.

Ingredients

Polperro

Αλας

Πιπέρι

Καρύκευμα της επιλογής σας

Preparation

Πασπαλίστε το αλάτι, πιπέρι και τα καρυκεύματα της αρεσκείας σας στο polperro σας, φροντίστε να πασπαλίσετε το καρύκευμα και από τις δύο πλευρές, αφήστε το στην άκρη και αφήστε το να μαριναριστεί για 2-3 ώρες.

Μόλις τελειώσει το μαρινάρισμα, ζεστάνετε το καπνιστή Bradley P-10 και τοποθετήστε το polperro σας στα κρεμαστά άγκιστρα. Θα θελήσετε να τα κρεμάσετε έτσι ώστε η θερμότητα στο καπνιστή να χτυπά εξίσου και τις δύο πλευρές του polperro.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία σας στους 225ºF (107ºC) και ρυθμίστε τον χρόνο για 2 ώρες, περιστασιακά ελέγξτε το polperro σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει παραψηθεί.

Μόλις τελειώσει ο χρόνος (ή αν αισθάνεστε ότι έχει τελειώσει το κάπνισμα) βγάλτε το polperro σας και απολαύστε!

Συνταγή από: Σεφ Μιχαήλ Δημαγίστριας