Πώς να κάνετε αργή καπνιστή Τραβηγμένο χοιρινό
Μια υπέροχα βραδεία συνταγή καπνιστών. Αυτό το τραβηγμένο χοιρινό απαιτεί υπομονή, αλλά σίγουρα αξίζει να περιμένετε.
Ingredients
Χοιρινή σπάλα 6 έως 9 λίβρες με κόκαλα
2 φλιτζάνια μηλίτη μήλου
Ξηρό τρίψιμο της προτίμησής σας
4 φύλλα αλουμινόχαρτου
Preparation
Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του Bradley Smoker στους 250°F (121°C) και προθερμάνετε το για 15 λεπτά.
Αφού κόψετε το περιττό λίπος του χοιρινού γλουτού, καρυκεύστε το με το αγαπημένο σας ξηρό τρίψιμο από όλες τις πλευρές και αφήστε το να καθίσει για περίπου 20 λεπτά. (μια γρήγορη σύσταση για ένα απλό και νόστιμο τρίψιμο είναι να ανακατεύω σε σέικερ 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, μαύρο πιπέρι, πάπρικα και σκόρδο σε σκόνη, πάντα δουλεύουν για μένα)
Τοποθετήστε το μέσα στο καπνιστή, με το λίπος προς τα πάνω και ψήστε το για περίπου 3-5 ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπισκότα μήλου γιαr αυτή τη συνταγή.
Όταν φτάσει στην εσωτερική θερμοκρασία των 160°F (71°C), αφαιρέστε το από τον καπνιστή.
Πάρτε ένα μεγάλο ταψί και τυλίξτε το χοιρινό πισινό πάνω από 4 φύλλα αλουμινόχαρτου και ρίξτε τον μηλίτη μήλου πάνω από τον χοιρινό πισινό. Στη συνέχεια, καλύψτε το με το αλουμινόχαρτο.
Τοποθετήστε το ξανά στον καπνιστή για άλλες 3-4 ώρες ή μέχρι να φτάσει στην εσωτερική θερμοκρασία των 204°F (95°C).
Αφαιρέστε το από το καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για περίπου 45 λεπτά.
Αφαιρούμε το χοιρινό πισινό από το αλουμινόχαρτο και χωρίζουμε το περιττό υγρό που έχει μείνει μέσα. Τοποθετήστε το χοιρινό πισινό σε ένα μεγάλο πιάτο και ψιλοκόψτε το, αφαιρώντας το κόκκαλο και το περιττό λίπος. Προσθέστε το περιττό υγρό πίσω στο κρέας.
Το σερβίρετε όπως θέλετε, μόνο του ή σε σάντουιτς. Μπορείτε να προσθέσετε την αγαπημένη σας σάλτσα BBQ για γεύση.
μήλο
Ξύλο
Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.
Shop Now