Γεμιστό Καπνισμένες πιπεριές - με συνταγή με τραβηγμένο χοιρινό
Αν ψάχνετε για μια νέα ιδέα συνταγής για το απομεινάρι σας που τραβήχτηκε χοιρινό, δοκιμάστε αυτή τη γεμισμένη συνταγή καπνιστών πιπεριών στον καπνιστή Bradley. Νομίζω ότι θα απολαύσετε την καπνιστή γεύση.
Ingredients
7-10 πιπεριές (εγώ χρησιμοποίησα κόκκινη, πορτοκαλί & κίτρινη)
3 Jalapenos, ξεσποριασμένα και ψιλοκομμένα
1 Μέτριο Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 φλιτζάνια μαγειρεμένο λευκό ρύζι (Μην παραψήσετε το ρύζι γιατί θα τελειώσει το μαγείρεμα στις πιπεριές. Μαγειρέψτε το μόλις τελειώσει και θα καταλήξει τέλεια)
4-6 φλιτζάνια τραβηγμένο χοιρινό (προηγουμένως καπνιστό σε καπνιστή Bradley)
1 Φλιτζάνι ζωμό βοδινού
3 μεγάλα αυγά χτυπημένα (έτοιμα για ομελέτες)
1 φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
Preparation
Το πρώτο πράγμα που κάνω… προετοιμάζω πρώτα όλα τα υλικά. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα jalapenos, μαγειρεύουμε το ρύζι, σοτάρουμε τα jalapeños και τα κρεμμύδια με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Κόψτε τις κορυφές των πιπεριών, φροντίζοντας να αφήσετε το στέλεχος συνδεδεμένο για να το χρησιμοποιήσετε για καπάκια. Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε στην άκρη.
Μόλις προετοιμαστούν τα υλικά, προσθέστε το κρέας, το ρύζι, τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τα jalapenos, το ζωμό βοδινού και τα καρυκεύματα (της επιλογής σας) σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα αυγά στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.
Τοποθετήστε τις πιπεριές σε μια σχάρα καπνιστών Bradley και αρχίστε να προσθέτετε το μείγμα της γέμισης στις πιπεριές.
«Bradley» που καπνίζει τις πιπεριές:
Μόλις ο καπνιστής φτάσει τους 220°F και καπνίζει καλά, τοποθετήστε τις πιπεριές και τα καπάκια στη σχάρα και αφήστε τες να καπνίσουν και να μαγειρέψουν για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά (ή μέχρι να γίνουν στη σωστή τρυφερότητα). Το μείγμα μέσα στις πιπεριές πρέπει να φτάσει τους 160°F για να διασφαλιστεί ότι τα αυγά έχουν ψηθεί πλήρως.
Προτείνω μπισκότα hickory, αλλά και άλλες γεύσεις λειτουργούν καλά.
Περίληψη:
Μετρήστε τα απαραίτητα φλιτζάνια κρέας, κρεμμύδια, jalapenos, πιπεριές και ρύζι.
Φτιάξτε το μείγμα χρησιμοποιώντας την παραπάνω συνταγή.
Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε σχάρες Bradley Smoker.
Καπνίζετε τις πιπεριές στους 220°F για περίπου 75 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και να είναι 160°F στο κέντρο.
Όταν κόβετε τις κορυφές από τις πιπεριές, μην τις κόψετε πολύ λεπτές γιατί το στέλεχος θα διαχωριστεί από το καπάκι.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now