Θεραπευμένο καπνιστό Χοιρινό φιλέτο Συνταγή
Για να φτιάξετε αυτή τη θεραπευμένη συνταγή καπνιστού χοιρινού κρέατος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα χοιρινού κρέατος που παίρνετε στο κατάστημα. Αγόρασα τη δική μου από τους Sams και έρχονται δύο σε ένα πακέτο. Ξεκινάτε με δύο ¼ λίβρα χοιρινού κρέατος, που κόβεται από το υπερβολικό λίπος και τη μεμβράνη. Τους έβαλα σε άλμη για 15 ημέρες. Στα τέλη των 15 ημερών, τους ξεπλύνω, τα έβαλα στο δίχτυ και τα στεγνώσαμε στο Bradley για περίπου μία ώρα στους 140ºF (60ºC). Στη συνέχεια, τα ψυγεία τους κάτω από 80ºF (26,7ºC) για περίπου 4 ώρες. Μετά το κάπνισμα, τους έφερα. Δεν χρειάζεστε τη διαδικασία δίχτυ. Ακριβώς όπως ο τρόπος με τον οποίο το κρέας φροντίζει να καπνίσει και έχει αυτό το «netted» εμφάνιση.
Ingredients
Δύο ¼ λίβρα χοιρινό φιλέτο, κομμένο από το περιττό λίπος και τη μεμβράνη.
Το μείγμα θεραπείας:
1 Τbsp άλας
1 Τbsp καστανή ζάχαρη, συσκευασμένη στο κουτάλι
¾ κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
½ Τsp Σκόνη της Πράγας
½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού λευκό πιπέρι
¼ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
Preparation
Τοποθετήστε τα οσφυϊκά σε ένα δοχείο πολυμερισμού και τρίψτε το μείγμα πολυμερισμού ομοιόμορφα σε όλες τις επιφάνειες του κρέατος.
Σκεπάζουμε το χοιρινό και το βάζουμε στο ψυγείο.
Μετά από 12 ώρες, κάντε μασάζ στο κρέας.
Στη συνέχεια, κάντε μασάζ στο κρέας καθημερινά για επτά ημέρες.
Μετά από επτά ημέρες, κάντε μασάζ κάθε δεύτερη μέρα για τον υπόλοιπο χρόνο σκλήρυνσης.
Αφού τελειώσει ο χρόνος σκλήρυνσης, ξεπλύνετε καλά τις οσφυϊκές χώρες και στη συνέχεια στραγγίστε τις.
Τυλίξτε κάθε κομμάτι σε μια χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια τυλίξτε με εφημερίδα. Βάλτε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.
Την επόμενη μέρα, αφαιρέστε την εφημερίδα και τις χαρτοπετσέτες
Καθαρίστε τις οσφυϊκές χώρες και κρεμάστε στο καπνιστή για μία ώρα στους 140ºF (60ºΓ) να στεγνώσει.
Μετά από μία ώρα, κρύος καπνός στους 80ºF (26.7ºΓ) χρήση χικαριού για περίπου τέσσερις ώρες.
Φέρτε τα οσφυϊκά μέσα, βγάλτε το δίχτυ και δοκιμάστε μόνο μερικά.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now