Καπνιστό Χοιρινό φιλέτο και Guacamole Canapes Recipe
Χοιρινό και αβοκάντο συνδυάζονται σε ορεκτικό με πικάντικη, καπνιστή γεύση. Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για σνακ στο αίθριο ή για περπάτημα πριν το δείπνο. Για μια διαφορετική περιστροφή στο χοιρινό και το γουακαμόλε, δοκιμάστε χοιρινές καρνίτες με τροπικό γκουακαμόλε.
Ingredients
1 χοιρινό φιλέτο
1 κουταλιά της σούπας chipotle σκόνη
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
3 ντομάτες δαμάσκηνο/ρομά, κομμένες σε φέτες
3 Αβοκάντο
1 Ασβέστη
1 γαλλική μπαγκέτα, κομμένη σε φέτες 1 ίντσας
Φρέσκο κόλιανδρο, γαρνιτούρα
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Hickory, Apple ή Cherry
Preparation
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη chipotle, την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, το σκόρδο, την πάπρικα, το κύμινο και την κανέλα. Τρίψτε όλο το χοιρινό φιλέτο έτσι ώστε να επικαλύπτεται ομοιόμορφα.
2. Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F, χρησιμοποιώντας μπισκότα γεύσης Bradley της επιλογής σας (ηκόρ, μήλο ή κεράσι δουλεύουν τέλεια).
3. Καπνίστε το χοιρινό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 155°F, περίπου 2 – 2 ½ ώρες. Αφήστε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
4. Κόψτε το φιλέτο σε μενταγιόν.
5. Φτιάξτε γουακαμόλε βγάζοντας τη σάρκα από τα αβοκάντο σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ. Στύβουμε το χυμό λάιμ. Πολτοποιήστε με ένα πιρούνι ή πουρέ πατάτας μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
6. Συναρμολογήστε τα καναπεδάκια τοποθετώντας μια φέτα ντομάτας και φιλέτο σε μια φέτα μπαγκέτας. Περιχύνουμε με λίγο γκουακαμόλε και γαρνίρουμε με ένα φύλλο κόλιανδρου.
Με Στηβ Σίλκα
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now