Smoked Chorizo-Beef Onion Bombs Recipe

Καπνιστό Βόμβες κρεμμυδιού chorizo-beef Συνταγή



Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται γιατί θέλαμε να γεμίσουμε τα κρεμμύδια. Ο λόγος είναι επειδή εγχύουν κρέας με νόστιμες γεύσεις.

Ingredients

2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια - το καθένα περίπου 10 ουγγιές

½ λίβρα χύμα λουκάνικο chorizo

½ λίβρα χύμα χοιρινό λουκάνικο

½ κιμά μοσχαρίσιο κιμά

1 ½ φλιτζάνι τυρί Jack χοντροτριμμένο πιπέρι

½ φλιτζάνι ξερό ψίχα ψωμιού

1 κουταλάκι του γλυκού κάθε χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι

1 μεγάλο αυγό - χτυπημένο με ένα πιρούνι

18 λεπτές φέτες μπέικον

Η αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου (προαιρετικά)

Μπισκετάκια με γεύση Bradley - Hickory

Preparation

Κόψτε τη ρίζα και τα άκρα του στελέχους από τα κρεμμύδια. Κόψτε κάθε κρεμμύδι στη μέση κατά μήκος και αφαιρέστε την χάρτινη εξωτερική φλούδα και τυχόν λεκέδες. Χωρίστε τα κρεμμύδια σε στρώσεις, κρατώντας τα ταιριαστά ζευγάρια μαζί. Κρατήστε τα τρία μεγαλύτερα ζευγάρια από κάθε κρεμμύδι. Φυλάξτε το υπόλοιπο κρεμμύδι για άλλη χρήση.

Σε ένα μπολ του μίξερ βάζουμε το chorizo, το χοιρινό, το μοσχάρι, το τυρί, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε να ανακατευτούν με μια ξύλινη κουτάλα. Ανακατεύουμε μέσα το αυγό.

Συναρμολογήστε τις βόμβες κρεμμυδιού. Τοποθετήστε δύο ασορτί στρώσεις κρεμμυδιού στην επιφάνεια εργασίας σας, με στρογγυλεμένη πλευρά προς τα κάτω. Ανακατέψτε μια μερίδα από το μείγμα κρέατος (3 έως 4 ουγγιές, ανάλογα με το μέγεθος του κρεμμυδιού) στο μισό. Γεμίστε με το αντίστοιχο μισό (το κρέας θα πρέπει να γεμίσει τα ενωμένα μισά κρεμμύδια). Τυλίξτε κάθε κρεμμύδι σε τρεις φέτες μπέικον, στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες. Επαναλάβετε μέχρι να έχετε έξι βόμβες κρεμμυδιού.

Ρυθμίστε το Bradley Smoker και προθερμάνετε στους 250°F. Μου αρέσει να καπνίζω τις βόμβες κρεμμυδιού με μπισκότα με γεύση Hickory. Αραδιάζουμε τις μπόμπες κρεμμυδιού στις συρμάτινες σχάρες.

Ψήνετε στον καπνό τα κρεμμυδάκια μέχρι να γίνει τραγανό το μπέικον και το κέντρο του κρέατος να δείχνει 160°F σε ένα θερμόμετρο κρέατος στιγμιαίας ανάγνωσης, περίπου 1 έως 1 ½ ώρα. Αν θέλετε, αλείψτε τα κρεμμυδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου τα τελευταία 10 λεπτά. Μεταφέρετε τα πιάτα ή μια πιατέλα.

Συνταγή από: Στίβεν Ράιχλεν

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Richard Dallett

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now