Smoked Potato Sausage Recipe

Καπνός! Λουκάνικο πατάτας: ):



Αυτή η καπνισμένη Σουηδική συνταγή Sausage πατάτας ήταν τα Χριστούγεννα παραμονή της οικογένειάς μας για πολλές γενιές. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια φρέσκα συνταγή λουκάνικο. Αν πρόκειται να το καπνίσετε, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη ποσότητα Cure #1. Ίσως χρειαστεί να παίξεις λίγο με την ποσότητα του νερού. Χρησιμοποιήστε περισσότερο ή λιγότερο νερό για να πάρετε τη συνέπεια που θέλετε. Θα εξαρτηθεί από την περιεκτικότητα σε νερό των γεωμήλων. Συνήθως καταλήγω να προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό, οπότε το λουκάνικο δεν είναι πολύ στεγνό όταν μαγειρεύεται. Μπορείτε να παγώσετε, να μαγειρέψετε, ή να αποθηκεύετε σε ένα δροσερό αλατόνερο άλμη μέχρι να χρησιμοποιηθεί. Θα κρατήσει αυτό το δρόμο για μια εβδομάδα, η οποία λειτουργεί για εμάς, καθώς αυτό είναι παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ingredients

Για περίπου 15 λίβρες. συνολικά με το νερό που έχει προστεθεί

4 λίβρες άπαχο χοιρινό

4 λίβρες άπαχο μοσχαρίσιο κρέας

4 λίβρες πατάτες

1½ Qts νερό

1 μπουκάλι ψιλοκομμένο κρεμμύδι (2 1/2 oz.)

3 κουταλιές της σούπας αλάτι

1 κουταλιά της σούπας λευκό πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας μπαχάρι

Preparation

Αλέστε το χοιρινό και το μοσχάρι μαζί 2 φορές.

Αλέστε χοιρινό, μοσχάρι και κομμένες πατάτες μια φορά μαζί.

Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και το νερό μέχρι να ενωθούν καλά.

Πράγματα σε μεσαία θήκη.

Η ποσότητα νερού που χρειάζεστε θα εξαρτηθεί από την περιεκτικότητα σε νερό των πατατών σας.

Το λουκάνικο μπορεί να καταψυχθεί μαγειρεμένο ή να αποθηκευτεί σε άλμη με θαλασσινό νερό μέχρι να χρησιμοποιηθεί.

Όταν αποθηκεύετε σε άλμη, χρησιμοποιήστε ένα δοχείο αρκετά μεγάλο για να κρατήσετε το λουκάνικο και κρατήστε το βυθισμένο στην άλμη χρησιμοποιώντας 3 Τ αλάτι με αρκετό νερό για να το καλύψετε. Η συγκέντρωση αλατιού/νερού είναι περίπου ίδια με τη συνταγή. Με πολύ δυνατή άλμη, το αλάτι θα μεταφερθεί στο λουκάνικο μέσω όσμωσης.

Θα κρατήσει έτσι για μια εβδομάδα.