Καπνιστό Το μεσημεριανό κρέας Rosemary Συνταγή
Αυτό το καπνιστό μεσημεριανό κρέας Rosemary είναι ιδανικό για σάντουιτς, υποβρύχια, κλπ. Σπρώξτε το κρέας χρησιμοποιώντας ξύλο επιλογής. Ο Alder, το Cherry ή ο Hickory θα λειτουργήσουν καλά.
Ingredients
1 ψητό χοιρινό φιλέτο (περίπου 2 λίβρες)
3 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο - ψιλοκομμένο
2 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μήλο, Κεράσι, Hickory
Preparation
Κόψτε το ψητό χοιρινό από το περιττό λίπος. Εάν το ψητό έχει ανομοιόμορφο σχήμα, χρησιμοποιήστε λίγο σπάγκο κουζίνας για να το δέσετε σε πιο ομοιόμορφο σχήμα, παρόμοιο με ένα ποδόσφαιρο.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το θαλασσινό αλάτι, το μαύρο πιπέρι και το ελαιόλαδο. Απλώνουμε σε όλο το χοιρινό φιλέτο ώστε να ντυθεί ομοιόμορφα. Το βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 4-6 ώρες.
Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας ξύλινα μπισκότα της επιλογής σας (ηκόρι, μήλο ή κεράσι δουλεύουν τέλεια).
Καπνίστε το χοιρινό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 155°F, περίπου 3 ώρες.
Βγάζουμε το χοιρινό ψητό από το καπνιστό και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Μόλις κρυώσει, χρησιμοποιήστε έναν κόφτη κρέατος για να κόψετε το χοιρινό ψητό σε λεπτές φέτες μεσημεριανού-κρέατος.
Το μεσημεριανό κρέας είναι εξαιρετικό για σάντουιτς, υποβρύχια κ.λπ.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα
μήλο
Ξύλο
Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.
Shop Now