alt="pizza roll cut open"

Καπνιστό Πίτσα λιπαρή Συνταγή



Αφεθείτε στην απόλυτη αλμυρή απόλαυση με αυτή τη συνταγή λιπαρών λουκάνικων ιταλικών λουκάνικων. Ένα γευστικό μίγμα ιταλικού λουκάνικου, πράσινων ελιών, πεπερόνι και τυριού μοτσαρέλα, τυρί που κυλούσε και καπνίζει στην τελειότητα, καθιστώντας το μια στοματική θεραπεία. Προαιρετικά: Συνδέστε το με μια πλευρά σάλτσας πίτσας για να βυθίσετε και να απολαύσετε κάθε νόστιμο δάγκωμα.

Ingredients

1 κιλό ιταλικό λουκάνικο κρέας (ήπιο ή ζεστό)

1/2 φλιτζάνι πράσινες ελιές κομμένες σε φέτες

1/2 φλιτζάνι φέτες πεπερόνι

3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα

3/4 φλιτζανιού σάλτσα πίτσας (προαιρετικά)

Preparation

Ανακατεύουμε το ιταλικό λουκάνικο με τις πράσινες ελιές κομμένες σε φέτες. Τυλίξτε το μείγμα κρέατος σε ένα τετράγωνο 10 x 10 ιντσών. Τυλίξτε σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης ή σε λαδόκολλα, ώστε το κρέας να κυλήσει εύκολα στο λιπαρό.

Στρώνουμε τις φέτες πεπερόνι στη μέση του κρέατος του λουκάνικου. Πασπαλίζουμε την τριμμένη μοτσαρέλα πάνω στο πεπερόνι.

Τυλίγουμε τα λιπαρά έτσι ώστε το τυρί και το πεπερόνι να περιβάλλεται εντελώς από το μείγμα του λουκάνικου. Τοποθετήστε τα λιπαρά σε μια σχάρα καπνιστών.

Ρυθμίστε το Bradley σας στους 250 F. Καπνίστε το λιπαρό για περίπου 2 1/2 ώρες. Αφαιρέστε όταν η εσωτερική θερμοκρασία είναι στους 165 F.

Αν θέλετε, σερβίρετε με σάλτσα πίτσας.

Με: Στηβ Σίλκα