Smoked American Hot Dog Recipe

Καπνιστό Αμερικανικό χοτ ντογκ Συνταγή



Αυτή είναι μια γνήσια συνταγή καπνιστών αμερικανικών χοτ -ντογκ. Είναι εύκολο να προετοιμαστείτε και επίσης ένας τρόπος για να συνηθίσετε στη λαθροθηρία του λουκάνικου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λαθροθηρίας και πάγου, το υγρό θα σχηματιστεί μεταξύ του λουκάνικου και του περιβλήματος. Μην ανησυχείτε γι 'αυτό. Αφού τα χοτ -ντογκ δροσιστούν στο λουτρό πάγου, το κλιπ για να διαχωρίσει και ο hotdog θα πρέπει να γλιστρήσει δεξιά. Θα γνωρίζουμε ότι το κάνατε σωστά όταν σχολιάζετε το τελικό προϊόν στο χέρι σας!

Και ναι, έχετε διαβάσει τις οδηγίες εντάξει. Το hotdog θα βγει από το περίβλημα.

Ingredients

1 λίβρα χοιρινό γλουτό

1 Lb GB (χρησιμοποίησα 80/20)

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κόλιανδρο

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη μουστάρδα

¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαχλέπι

¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη μαντζουράνα

½ κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλωμένο κρεμμύδι

¼ κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλωμένο σκόρδο

1½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας αλάτι (ψιλό θαλασσινό αλάτι)

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο λευκό πιπέρι

1 ασπράδι αυγού

¼ Γάλα (αποβουτυρωμένο)

Preparation

Αλέστε το κρέας 3 φορές σε πιάτο 3/16".

Βάλτε στην κατάψυξη 30 λεπτά μεταξύ κάθε άλεσης και προσθέστε τα καρυκεύματα.

Ανακατεύουμε καλά και μετά πάλι στην κατάψυξη για 30 λεπτά και ξανατριβούμε.

Ή γαλακτωματοποίηση σε επεξεργαστή τροφίμων.

Τοποθετήστε τα σε περιβλήματα κολλαγόνου 28-30 mm.

Δέστε σε συνδέσμους 6 ιντσών με κορδόνι.

Τα έκανα ποσέ, οπότε πρόσθεσα 1 Tbl υγρό καπνό.

Ψήνουμε σε νερό στους 160-165 βαθμούς μέχρι να φτάσει στους 152. Στη συνέχεια ψύξτε σε παγόλουτρο στους 100 βαθμούς.