Smoked Pulled Pork Recipe

Καπνιστό Τράβηγμα χοιρινού κρέατος Συνταγή



Αυτή η συνταγή αναφέρεται από πολλούς ως "το καλύτερο καπνιστό χοιρινό που έχω δοκιμάσει ποτέ". Είναι υπέροχο από τον καπνιστή, αλλά μερικοί λένε ότι είναι ακόμα καλύτερο την επόμενη μέρα, καθώς η γεύση καπνού και φλοιού εγχέει το εσωτερικό κρέας μετά το τράβηγμα. Οι περισσότεροι λαοί που είχαν τραβήξει το χοιρινό μου ποτέ δεν έβγαλε το χοιρινό και πάλι όταν τρώνε έξω. Λέγοντας ότι το εστιατόριο που τράβηξε το χοιρινό είναι μια απογοήτευση από αυτή τη συνταγή.

Ingredients

Τρίψτε συστατικά:

 φλιτζάνι αλάτι

½ Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

½ Φλιτζάνι λευκή ζάχαρη

3 Τbsp τσίλι σε σκόνη

2 Τbsp πάπρικα

1 ½ Τbsp μαύρο πιπέρι

1 ½ Τbsp σκόνη κρεμμυδιού

1 ½ Τbsp σκόνη σκόρδου

1 ½ Τbsp αλεσμένο κύμινο

½ Τbsp κόκκινο πιπέρι

1 Τbsp Προφορά

½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

½ κουταλάκι του γλυκού κοκο

 Φλιτζάνι κίτρινη μουστάρδα για να καλύψετε τον χοιρινό πισινό

1 (6-8 λίβρες ολόκληρο, χοιρινό πισινό)

Υλικά για σάλτσα ξυδιού:

½ Φλιτζάνι μηλόξυδο

½ Τbsp σκούρα καστανή ζάχαρη

1 Τsp κέτσαπ

1 Τsp Texas Pete's

¼ Τsp κόκκινες νιφάδες πιπεριού

¼ Τsp αλεσμένο μαύρο πιπέρι

¼ Τsp αλάτι kosher

Preparation

Κοσκινίστε όλα τα συστατικά τρίψιμο σε ένα μεσαίο μπολ και ανακατέψτε καλά. Αφήνω στην άκρη. Κόψτε όλο το εξωτερικό λίπος από τον χοιρινό πισινό. Καλύψτε γενναιόδωρα όλες τις πλευρές του ψητού με μουστάρδα.

Απλώστε το με τρίψιμο και κάντε απαλό μασάζ.

Τυλίξτε σε πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για 12 έως 24 ώρες.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του καπνιστή στους 250ºF (121.1ºΝΤΟ). Όταν ο καπνιστής ανέβει σε θερμοκρασία, τοποθετήστε το χοιρινό πισινό χωρίς περιτύλιγμα στο καπνιστή. Ρυθμίστε τους αεραγωγούς στο ½ ανοιχτό. Ενεργοποιήστε τη γεννήτρια καπνού για τις πρώτες 4 ώρες από το μαγείρεμα χρησιμοποιώντας ινδοκάρυδο. Στη συνέχεια, γυρίστε τον καπνιστή στα 280ºF (137,8ºΝΤΟ).

Μαγειρέψτε για περίπου 2 ώρες ανά κιλό, μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 204ºF (95.6ºΝΤΟ).

Αφαιρέστε από το τσιγάρο, μια σκηνή σε αλουμινόχαρτο και αφήστε το να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Αφαιρέστε αλουμινόχαρτο και τραβήξτε με πιρούνια. Πασπαλίζουμε με ½ φλιτζάνι σάλτσα ξύδι και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρισμα.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now