Smoked Dates with Bacon and Parmigiano-Reggiano Cheese

Καπνιστό Ημερομηνίες με μπέικον και parmigiano-reggiano Συνταγή τυριού



Οι καπνιστές γεμιστό ημερομηνίες μπορεί ή δεν μπορεί να είναι μια γεύση απόκτησης. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έκανα αυτά δεν εντυπωσιάστηκα, τώρα μπορώ να καταβροχθίσω ένα ολόκληρο δίσκο σε ένα περιβάλλον.

Ingredients

½ Λίρα Parmigiano-Reggiano

30 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι (κατά προτίμηση Medjool)

10 – 5 λωρίδες μπέικον άκαπνιστο

Οδοντογλυφίδες

Preparation

Κόψτε το μπέικον σε κομμάτια μήκους 3 ιντσών. Μην χρησιμοποιείτε τις φαρδιές λιπαρές άκρες του μπέικον. φυλάξτε τα για άλλα πιάτα, όπως φασόλια φούρνου. Ή χρησιμοποιήστε μπέικον κομμένο στο κέντρο.

Το κομμένο στο κέντρο μπέικον δεν έχει τις λιπαρές άκρες και γενικά είναι πιο κρεατό.

Κόψτε το τυρί ¼″ πλάτος x ¼″ παχύ x 1″ μήκος.

Εάν οι ημερομηνίες δεν είναι κομμένες, κάντε μια σχισμή κατά μήκος για να ανοίξουν οι ημερομηνίες.

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν απομείνει μέρη του λάκκου.

Γεμίζουμε 1 κομμάτι τυρί σε κάθε ημερομηνία

Τυλίξτε 1 κομμάτι μπέικον γύρω από κάθε ημερομηνία, στερεώνοντάς το με μια τσάντα.

Οδηγίες για ζεστό κάπνισμα:

Θέλετε να καπνίσετε ζεστό όταν θέλετε να λιώσετε το τυρί. Για να μαγειρέψετε περαιτέρω τα υλικά με τα οποία γεμίσατε ή/και έχετε τυλίξει τους χουρμάδες με άψητο μπέικον ή άλλα άψητα κρέατα. Εάν χρησιμοποιείτε πανσέτα, μπορεί να θέλετε να καπνίσετε ζεστό για να μειώσετε λίγο λίπος.

Προθερμάνετε τη γεννήτρια καπνού και το περίβλημα στους 250°F.

Τοποθετήστε τους γεμιστές χουρμάδες σε μια σχάρα, έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ½ ίντσα κενό μεταξύ των χουρμάδων (χρησιμοποιήστε τα σπαστά ράφια αν χρησιμοποιείτε μικρούς χουρμάδες).

Τοποθετήστε τους χουρμάδες στο καπνιστή, κλείστε τον αεραγωγό στο άνοιγμα ¼ – ⅓ και βάλτε καπνό για 20-40 λεπτά (εγώ χρησιμοποίησα μήλο).

Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να γίνει το μπέικον. Αν θέλετε τραγανό μπέικον:

Αφαιρέστε τις ημερομηνίες από τον καπνιστή αφού εφαρμόσετε τον καπνό
Τοποθετήστε τους χουρμάδες σε ένα ταψί με μεγάλο πλαίσιο στρωμένο είτε με λαδόκολλα είτε με αλουμινόχαρτο.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 450°F μέχρι το μπέικον να ροδίσει και να γίνει τραγανό (παρακολουθήστε προσεκτικά για να μην κάψει το μπέικον).

Αφαιρέστε από το καπνιστή ή το φούρνο.

Μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει. αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν σερβίρουμε.

Οδηγίες κρύου καπνίσματος:

Θέλετε να καπνίζετε κρύο όταν δεν χρειάζεται άλλο μαγείρεμα ή εάν θέλετε να ολοκληρώσετε το μαγείρεμα των χουρμάδων σε φούρνο ή εάν θέλετε να καπνίσετε απλούς χουρμάδες νωρίτερα.

Οι παρακάτω οδηγίες είναι για κρύο κάπνισμα σκέτο ραντεβού μπροστά από το χρόνο. Τα βάζουμε σε σακούλα που σφραγίζει, τα βάζουμε στο ψυγείο και θα διαρκέσουν επ' αόριστον. Αυτή η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί και σε γεμιστές χουρμάδες.

Προθερμάνετε τη γεννήτρια καπνού, αποσυνδέστε το θερμαντικό στοιχείο και αφήστε τον εξαερισμό ορθάνοιχτο.

Δεδομένου ότι οι ημερομηνίες θα καπνίζονται μόνο για 20 λεπτά (μέγιστο 40 λεπτά), δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση κρύου καπνού. αν δεν θέλεις.

Πριν τοποθετήσετε χουρμάδες στο καπνιστή, ανοίξτε την πόρτα και αφήστε την ανοιχτή μέχρι να κρυώσει το ντουλάπι.

Ανοίξτε τις ημερομηνίες και τοποθετήστε το ανοιχτό άκρο κάτω στις σχάρες, αφήνοντας τουλάχιστον ½ ίντσα μεταξύ τους. Εάν χρησιμοποιείτε μικρότερους χουρμάδες, χρησιμοποιήστε τα σπαστά ράφια.

Τοποθετήστε τις ημερομηνίες, κλείστε την εξαέρωση στο άνοιγμα ¼ – ⅓ και βάλτε καπνό για 20-40 λεπτά καπνού (εγώ χρησιμοποίησα μήλο).

Αφαιρέστε τους χουρμάδες από τον καπνιστή, αφήστε τους να κρυώσουν, στη συνέχεια φυλάξτε τους σε πλαστική σακούλα που σφραγίζει και ψύξτε για μελλοντική χρήση.

Πώς να αποκτήσετε γεύση καπνού χωρίς το κάπνισμα:

Χρησιμοποιήστε καπνιστό μπέικον αντί για άκαπνιστο μπέικον.

Τυλίγουμε με άλλα καπνιστά κρέατα λεπτοκομμένα.

Γεμάτα με καπνιστό τυρί.

Χρησιμοποιήστε καπνιστά αμύγδαλα ή άλλους καπνιστούς ξηρούς καρπούς για να γεμίσετε.

Παραλλαγές:

Χρησιμοποιήστε προσούτο αντί για μπέικον και χρησιμοποιήστε τη μέθοδο του κρύου καπνού.

Δοκιμάστε διαφορετικά τυριά, όπως τσένταρ, γκούντα, βότανα κ.λπ.

Γεμίστε με φυστικοβούτυρο ή πάστα αμυγδάλου.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς ξηρούς καρπούς, όπως αμύγδαλα, καρύδια, πεκάν και βραζιλιάνικους ξηρούς καρπούς.

Γεμάτα με άγλυκη αποξηραμένη τριμμένη καρύδα.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Για να εξυπηρετήσει:

Οι χουρμάδες μπορούν να σερβιριστούν ζεστοί ή σε θερμοκρασία δωματίου.

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now