Smoked Hawaiian Style (Portagee) Sausage Recipe

Καπνιστό στυλ της Χαβάης (Portagee) Λουκάνικο Συνταγή



Οι Χαβάοι συχνά αναφέρονται σε αυτό το στυλ λουκάνικου ως «λουκάνικο Portagee» (χωρίς προσβολή). Το λουκάνικο Portagaee είναι η Χαβάη παραλλαγή της πορτογαλικής linguica. Είναι πιο γλυκό και όχι τόσο "ζεστό" όσο τα αρχικά λουκάνικα. Η φόρμουλα αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα της γευσιγνωσίας μου αρκετών διαφορετικών εκδοχών λουκάνικων της Χαβάης και επιλέγοντας τις αγαπημένες μου γεύσεις.

Από καμααναδραϊνικό

Ingredients

2 ¼ λίβρα χοιρινό πισινό

¾ Lb λίπους στην πλάτη

2 κσ αλάτι

6 κουταλιές της σούπας ζαχαροκάλαμο, καστανή

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού φωσφορικά (προαιρετικά)

½ κουταλάκι του γλυκού Instacure #1

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο - σε κόκκους

1 κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο - αλεσμένο

4 κουταλιές της σούπας χυμό ανανά

3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας

1 κουταλιά της σούπας καυτερή σάλτσα-προαιρετικά (μου αρέσει να χρησιμοποιώ νιφάδες κόκκινης ιταλικής πιπεριάς)

Περιβλήματα γουρουνιού 32 mm

Preparation

Κόψτε το κρέας και το λίπος σε κύβους, παγώστε μερικώς και στη συνέχεια αλέστε τα μαζί μέσα από τη μεσαία πλάκα του μύλου.

Συνδυάστε το αλάτι, το Instacure # 1 και το φωσφορικό άλας με το χυμό ανανά. ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και μετά ανακατεύουμε καλά με τα κρέατα.

Ρίξτε ζάχαρη, πάπρικα, σκόρδο και γλυκάνισο πάνω από τα κρέατα. περιχύνουμε με τη σάλτσα σόγιας και την καυτερή σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.

Βάλτε το στο ψυγείο για 12 ώρες για να αποκτήσει γεύση στο κρέας.

Βάλτε πράγματα σε περιβλήματα γουρουνιού 32 mm. δεμένα σε ζευγάρια – μήκους 8 ιντσών.

Στεγνώστε τα περιβλήματα στον αέρα. Ένας μικρός ανεμιστήρας βοηθάει εδώ.

Τοποθετήστε σε προθερμασμένο καπνιστή στους 160°F. Εφαρμόστε ελαφρύ καπνό και κρατήστε το μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του λουκάνικου να είναι 150°F (χρησιμοποιήστε τη μέθοδο καπνίσματος εάν είναι διαφορετική).

Ψύξτε σε θερμοκρασία δωματίου. στη συνέχεια ψύξτε (τα πρόσθετα μπορούν να σφραγιστούν και να καταψυχθούν).