Dry-Cured Lonza Recipe

Ξηρής κατεστραμμένης Πενιχρός Συνταγή



Το Lonza είναι ξηρό χοιρινό φιλέτο. Είναι κάπως παρόμοιο με το prosciutto και το coppa σε γεύση, αλλά είναι πολύ πιο τρυφερό και θεραπεύει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μερικοί άνθρωποι με ρώτησαν γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Cure #2, καθώς θα εξασφάλιζε ότι έχετε ένα ασφαλές προϊόν. Ωστόσο, αν διαβάσετε τη συνταγή με προσοχή, θα δείτε ότι το αλατισμένο κρέας ήταν τυλιγμένο σε περιτύλιγμα Saran στο ψυγείο για 2 εβδομάδες. Πολύ χρόνο για να θεραπεύσει σωστά μια περικοπή χοιρινού κρέατος που είναι πάχος μικρότερο από 2 ". Παρακολούθησα το βάρος καθώς προχώρησε η διαδικασία σκλήρυνσης. Κανονικά, σε 30% απώλεια βάρους, μια επαρκής ποσότητα υγρασίας έχει αφήσει το κρέας για να αποτρέψει την ακμάζουσα "κακά" βακτηρίδια. Αυτό το λιμάνι έχασε το 50% του αρχικού του βάρους, δεν έχει καμία φλόγα και η γεύση και το χρώμα είναι συνεπείς μέσω του θεραπευμένου κρέατος. Αυτό το lonza είναι ευκολότερο να γίνει από το μπέικον και είναι μια μεγάλη προσθήκη σε κάθε δίσκο Antipasto. Η συνταγή ελήφθη από το σκάφος της ιταλικής ξηρασίας σαλάμι από τους M. Rulman και B. Polcyn και φαίνεται αρκετά βρώμικο νόστιμο Cure 2 ή No Cure 2.

Ingredients

Ένα χοιρινό φιλέτο (αν είναι δυνατόν, επιλέξτε το τμήμα του φιλέτου πιο πίσω σε ένα γουρούνι)

Για το τρίψιμο:

1 φλιτζάνι μη ιωδιούχο αλάτι

1 κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Κόκκους πιπεριού για γεύση

Περιτύλιγμα Saran

Preparation

Κόψτε οποιονδήποτε χαλαρό μυ, το ασημί δέρμα και το μεγαλύτερο μέρος του λίπους από την οσφυϊκή χώρα. Κάντε ένα τρίψιμο με 1 φλιτζάνι μη ιωδιούχο αλάτι και μια κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Ρίξτε λίγο πιπέρι αν θέλετε.

Τρίψτε το μισό από τη θεραπεία στο κρέας και τυλίξτε με μεμβράνη Saran, αφαιρώντας όλο τον αέρα.

Φυλάσσετε για μια εβδομάδα στο ψυγείο. Γυρίστε την οσφυϊκή χώρα κάθε δύο μέρες. Το υγρό θα εξαναγκαστεί από την οσφυϊκή χώρα καθώς ωριμάζει.

Αφαιρέστε την οσφυϊκή χώρα, ξεπλύνετε με κρύο νερό και τρίψτε με το άλλο μισό της θεραπείας.

Φυλάσσετε στο ψυγείο για άλλη μια εβδομάδα.

Αφού ωριμάσει για μερικές εβδομάδες, είναι έτοιμο να κρεμαστεί.

Το κρέας χάνει υγρασία, χάνει βάρος, καθώς θεραπεύει. Μετά από 2 εβδομάδες ωρίμανσης στο ψυγείο. αφαιρέστε το Lonza και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Σκουπίστε την οσφυϊκή χώρα με κόκκινο κρασί και στη συνέχεια περιχύστε την με μαύρο πιπέρι. Το τυλίγουμε στο χαρτί, το ζυγίζουμε και το κρεμάμε σε δροσερό μέρος.

Ζυγίστε τη Lonza. Είναι έτοιμο όταν έχει χάσει τουλάχιστον το 33% του αρχικού του βάρους. Κατέβασα το δικό μου όταν είχε χάσει 50%.

Θα αρχίσει να σχηματίζεται ωραία ανάπτυξη λευκής μούχλας.

Κόψτε τη Lonza σε φέτες πάχους περίπου 0,025″.