Καπνιστό τρίψιμο Παϊδάκια Συνταγή
Γενικά επικαλυμμένο σε ένα αλμυρό τρίψιμο και αργό καπνιστό στην τελειότητα, αυτή η συνταγή παραδίδει ένα συνδυασμό στομάχι με καπνιστό, ζουμερό και τέλεια καρυκευμένο κρέας που θα σας αφήσει να λαχταράτε για περισσότερα.
Ingredients
Τρίψιμο:
Για το τρίψιμο, θα χρειαστείτε 3 ξυλάκια κανέλας, 60 ml (¼ γ) κάθε αστέρι γλυκάνισου, μάραθο, κόκκους πιπεριού και 90 ml (⅓ γ) καστανή ζάχαρη.
Αλλα:
2 πλάκες παιδικών πλευρών – περίπου. 1,25 έως 1,5 κιλό (2 ½ έως 3 λίβρες)
125 ml (½ γ) σάλτσα teriyaki
Preparation
Το βράδυ πριν προγραμματίσετε να μαγειρέψετε τα παϊδάκια, αλέστε μαζί τα συστατικά τρίψιμο σε ένα μύλο καφέ ή επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε τα με μαύρη ζάχαρη.
Τρίψτε τα παϊδάκια με τη σάλτσα τεριγιάκι και περιχύστε με το τρίψιμο.
Τοποθετήστε τα παϊδάκια σε μια πλαστική σακούλα και αφήστε τα στο ψυγείο για μια νύχτα.
Την επόμενη μέρα, βγάλτε τα παϊδάκια από το ψυγείο, χτυπήστε τα με το υπόλοιπο τρίψιμο και αφήστε να σταθούν για 25 με 30 λεπτά.
Μέθοδος καπνίσματος:
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 95°C έως 100°C (200°F έως 220°F) περίπου.
Μεταφέρετε τα παϊδάκια στο Bradley Smoker και χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Apple, μαγειρέψτε για περίπου 4 ώρες.
Για να εξυπηρετήσει:
Αφήστε το να σταθεί για 5 με 10 λεπτά πριν το κόψετε για να το σερβίρετε.
μήλο
Ξύλο
Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.
Shop Now