Tacos Al Pastor Recipe

Tacos Πάστορας Συνταγή



Αυτή η συνταγή χοιρινού κρέατος είναι εξαιρετικά νόστιμο και εύκολο να γίνει. Θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα!

Ingredients

½ φλιτζάνι ζωμός κότας

½ Κονσέρβα πιπεριές σε σάλτσα adobo

1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

2 κσ αλάτι

¼ φλιτζάνι ξύδι

3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο

2 κγ καστανή ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας λάδι

Preparation

Κόψτε το χοιρινό σας 30 ουγκιές σε μικρά κομμάτια, κατά προτίμηση 3 ίντσες σε πλάτος.

Μαρινάρετε το χοιρινό σας όλη τη νύχτα με ½ φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου, ½ κονσέρβα πιπεριές σε σάλτσα adobo, 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη, 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο, 2 κουταλιές της σούπας αλάτι, ¼ φλιτζάνι ξύδι, 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη.

Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι, προσθέτουμε τη ρίγανη και το κύμινο. Στη συνέχεια ζωμός κότας, ξύδι, αλάτι και ζάχαρη.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα πάντα στο μπλέντερ με τις σκελίδες σκόρδου και στη συνέχεια μαρινάρουμε όλη τη νύχτα.

Μόλις τελειώσει το μαρινάρισμα, στοιβάζουμε το χοιρινό προς τα πάνω σε δύο σουβλάκια. Τοποθετήστε από πάνω μια φέτα ανανά και ετοιμάστε τη για τη σχάρα!

Συνταγή από: Muffin και Tuffin