Μπέικον τυλιγμένο hotdogs με καπνιστό Κέτσαπ
Το Smoked Hotdogs είναι κάτι που είναι αρκετά συνηθισμένο. Αλλά αυτή η συνταγή είναι να καπνίζει μπέικον τυλιγμένο hotdogs! Για όλους μας που απλά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μπέικον, αυτή είναι η τέλεια συστροφή σε ένα κανονικό hotdog. Εάν έχετε περιηγηθεί αρκετά στις συνταγές μας, θα δείτε ότι προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάτι νέο που δεν έχει γίνει ακόμα. Έτσι, για να καλύψουμε αυτό το μπέικον τυλιγμένο καπνιστό hotdog, τελειώνουμε με, ναι ............. Καπνισμένο κέτσαπ! Είτε πρόκειται για ένα hotdog ή κάτι άλλο, πρέπει να δοκιμάσετε καπνιστό κέτσαπ. Είναι τώρα ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για να βάλω τον καπνιστή μου, δίπλα στους hotdogs, briskets, κλπ. Διασκεδάστε!
Ingredients
Για το Καπνισμένο χοτ ντογκ:
8 Φρέσκο λουκάνικο με σκόρδο από μέλι
16 φέτες μπέικον
Για το καπνιστό κέτσαπ:
2 φλιτζάνια κέτσαπ
2 Τbsp μέλασσα
1 Τbsp καυτή σάλτσα
Preparation
Για το καπνιστό χοτ ντογκ:
Τυλίξτε κάθε λουκάνικο με 2 φέτες μπέικον.
Τοποθετήστε τα λουκάνικα, το ένα δίπλα στο άλλο σε σχάρες καπνιστών, φροντίζοντας να μην ακουμπούν το ένα το άλλο.
Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (το ουίσκι δρυός λειτουργεί πολύ καλά!). Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 250ºF.
Τοποθετούμε τα λουκάνικα στο καπνιστή και τα ψήνουμε μέχρι να φτάσει η εσωτερική θερμοκρασία στους 165ºF και το μπέικον είναι ροδισμένο και τραγανό. Ο χρόνος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το πάχος και το μέγεθος των λουκάνικων. Συνήθως, μπορεί να πάρει από 2 ½ έως 4 ώρες
Σερβίρουμε μόνα τους ή σε ψωμάκι λουκάνικου με γαρνιτούρες της επιλογής μας (κρεμμύδια, καυτερές πιπεριές, μουστάρδα).
Για το καπνιστό κέτσαπ:
Ρυθμίστε τον καπνιστή στο 250ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας.
Χτυπάμε τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε την κέτσαπ σε ένα ταψί για πίτα μιας χρήσης.
Τοποθετήστε την κέτσαπ στο καπνιστή και καπνίστε για 2 ώρες, ανακατεύοντας την κέτσαπ μετά από κάθε ώρα.
Μετά το κάπνισμα, ανακατεύουμε με λίγο νερό αν η σάλτσα είναι πιο πηχτή από την επιθυμητή.
Φυλάσσετε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες.
Ουίσκι
Δρυς
Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο. Ταιριάζει με κόκκινο κρέας, χοιρινό, ψάρι (κυρίως σολομό) και βαρύ κυνήγι.
Shop Now