Ψητό σκόρδο τζίντζερ καπνιστό Σολομός
Σερβίρετε τη συνταγή σολομού ψητό σολομό ψητό σκόρδο με σαλάτα και σπιτική σάλσα μάνγκο.
Ανακατέψτε μαζί 2 αποφλοιωμένα και ψιλοκομμένα μάνγκο, σπέρθηκα και ψιλοκομμένα γλυκά κόκκινα και πιπέρι jalapeno, 2 πράσινα κρεμμύδια σε φέτες, χυμό και λεπτή φλούδα 2 λάιμ, λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και πιπέρι για γεύση. Αυτό είναι ένα θαυμάσιο δείπνο καλοκαιριού της Δυτικής Ακτής.
Ingredients
1 κιλό (2 λίβρες) φιλέτα ανοιξιάτικου σολομού ή μπριζόλες σολομού
6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
125 ml (4 oz) λεπτώς ξυρισμένη φρέσκια ρίζα τζίντζερ
175 ml (6oz) λιωμένο βούτυρο
Καρύκευμα (ή λεμόνι) πιπέρι
Αλας
Preparation
Σε ένα μικρό γυάλινο μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο, το σκόρδο και το τζίντζερ μαζί.
Τοποθετήστε τον σολομό (με το δέρμα των φιλέτα προς τα κάτω) σε λαδωμένα σχάρες Bradley Smoker.
Αλείψτε το λιωμένο βούτυρο και τα υλικά ομοιόμορφα στην κορυφή του σολομού.
Πασπαλίζουμε το σολομό με αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
Μέθοδος καπνίσματος:
Τοποθετήστε ράφια σολομού στο Bradley Smoker με το αμορτισέρ ελαφρώς ανοιχτό.
Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Special Blend στη γεννήτρια καπνού και με τη θερμότητα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία 90°C έως 105°C (200°F έως 220°F).
Αυτό το δείπνο πρέπει να είναι έτοιμο σε περίπου 1 με 1-1/2 ώρα.