Πώς να κάνετε καπνιστό Walleye
Αυτή είναι μια νόστιμη συνταγή καπνιστού walleye για να πάρετε τις περισσότερες και καλύτερες γεύσεις!
Ingredients
1 σακουλάκι HuntChef Sweet and Spicy Ham Kit
1 Walleye
3 μπισκότα
Preparation
Ρίξτε 2 γαλόνια νερό σε ένα μεγάλο δοχείο και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην αφαίρεση του κιτ σας και ανακατέψτε το στο νερό.
Κόψτε μικρές φέτες στα πλαϊνά και στο πάνω μέρος του ψαριού walleye σας και βάλτε το σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό με άλμη στο μπολ και αφήστε το στην άκρη να μαριναριστεί για μια μέρα.
Μετά από μια μέρα, καρυκεύστε την άλμη σας με το καρύκευμα HuntChef, φροντίστε να το αλατοπιπερώσετε σε όλο το ψάρι.
Ρυθμίστε το καπνιστή Bradley P-10 για 222ºF (105ºC) και ρυθμίστε το καπνιστή σας για 90 λεπτά, συνεχίστε να το βάζετε στο walleye σας.
Βγάλτε το walleye σας και απολαύστε τις υπέροχες γεύσεις!
Συνταγή από: HuntChef