Smoked Fish Recipe

Καπνιστό Ψάρι Συνταγή



Απολαύστε την ευχάριστη καπνιστή καλοσύνη της συνταγής καπνιστών ψαριών μας, ένα γευστικό γαστρονομικό αριστούργημα που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.

Ingredients

2 κιλά χοντρό αλάτι

1 κιλό καστανή ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας κάθε τρυφερό γρήγορο, σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη και θρυμματισμένα φύλλα δάφνης

Preparation

Πρώτα, ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα δοχείο, στη συνέχεια προσθέστε λίγο-λίγο σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε σε μια λεπτή σκόνη.

Χρησιμοποιήστε μια κουταλιά της σούπας θεραπεία ανά κιλό ψαριού. Πασπαλίζουμε όλο το ψάρι και τυλίγουμε για να καλύψουμε όλες τις επιφάνειες του ψαριού. Τώρα, αφήστε το όλη τη νύχτα στο ψυγείο σε ένα σκεπασμένο δοχείο.

Την επόμενη μέρα, ξεπλύνετε όλα τα ψάρια και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα. Αφήστε στον πάγκο μέχρι να σχηματιστεί το πολτό.

Καπνίζετε το ψάρι για 3 ώρες χρησιμοποιώντας ινδοκάρυδο στους 150 βαθμούς.

Πίστωση συνταγής – KDX από τα Φόρουμ καπνιστών Bradley