Smoked King Crab Recipe

Καπνιστό Βασιλιάς καβούρι Συνταγή



Για ένα γρήγορο και εύκολο γεύμα που θα εντυπωσιάσει την κυρία σας, θα φτιάξετε αυτά τα πόδια του βουτυρώδους καβουριού. Είναι μια φανταχτερή γιορτή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει την αλμυρή παλέτα της.

Ingredients

1 ½ κιλό King Crab

½ ραβδί βούτυρο

1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού βάση αστακού (καλύτερη από μπουγιόν)

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού οσκόνη νιόν

1 κουτ πιπέρι καγιέν

Ρυθμίσεις καπνιστή:

Ξύλο: Κεράσι

Θερμοκρασία: 256ºF

Χρονοδιακόπτης καπνού: 25 λεπτά

Χρονοδιακόπτης: 25 λεπτά

Preparation

Ρυθμίστε τον καπνιστή στις παραπάνω ρυθμίσεις.

Τοποθετήστε το καβούρι σε ένα ξύλο κοπής και χρησιμοποιώντας μια κατσαρόλα λιώστε ½ ραβδί βούτυρο. Προσθέστε 1 κουτ. βάση αστακού στο βούτυρο και ανακατεύουμε.

Χρησιμοποιώντας ένα μπάστερ? αλείψτε κάθε μπούτι καβούρι με βούτυρο.

Σε ένα άδειο δοχείο μπαχαρικών προσθέστε σκόνη τσίλι, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού και πιπέρι καγιέν. Αλατοπιπερώστε κάθε μπούτι καβούρι χρησιμοποιώντας αυτά τα συστατικά και τοποθετήστε το στο καπνιστή.

Μετά από 10 λεπτά έχουν περάσει? αλείψτε κάθε μπούτι καβουριού ξανά με τη σάλτσα βουτύρου.

Μετά από 25 λεπτά τραβήξτε έξω από το καπνιστή και απολαύστε!

Συνταγή από: Moody Foodie Tulsa