Καπνιστό νότιο στυλ Γαρίδες Cajun Με τη συνταγή πικάντικου αγροκτήματος
Νόστιμη γαρίδα Southern Style Cajun. Μεγαλύτερη συνταγή γαρίδας μέχρι στιγμής !!
Ingredients
1 κιλό φρέσκες γαρίδες, ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
⅓ Φλιτζάνι ντρέσινγκ σαλάτας ράντσο
3 κουταλιές της σούπας καυτερή σάλτσα
Preparation
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε τις γαρίδες με λάδι, πάπρικα, αλάτι, σκόρδο σε σκόνη, σκόνη κρεμμυδιού, ρίγανη, θυμάρι, μαύρο πιπέρι και πιπέρι καγιέν. Τοποθετήστε τις γαρίδες σε σχάρες καπνιστών.
Ρυθμίστε το καπνιστή στους 225ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (σκλήθρα, μήλο και Pacific λειτουργούν τέλεια)
Καπνίζετε τις γαρίδες μέχρι να γίνουν ροζ και να ψηθούν. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 30-45 λεπτά
Φτιάξτε το πικάντικο ντιπ ράντσο ανακατεύοντας το ντρέσινγκ σαλάτας με την καυτερή σάλτσα
Σερβίρετε τις γαρίδες με το πικάντικο ντιπ ράντσο