Καπνιστό jumbo Γαρίδες τυλιγμένες στο prosciutto Συνταγή
Καπνισμένη γαρίδα Jumbo τυλιγμένη στο Prosciutto είναι μια συνταγή που θα σας κάνει να διπλασιάσετε τη γεύση! Στη συνέχεια, προετοιμάστε ένα κρεβάτι fettuccine al nero και θα έχετε ένα σοφιστικό πιάτο για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Ingredients
6 γαρίδες Jumbo ανά άτομο
Λωρίδα προσούτο ανά γαρίδα
3 κουταλιές της σούπας λάδι αβοκάντο
3 κουταλιές της σούπας αλάτι σκόρδου Hippy pilgrim chipotle lime
1 Ξύλινο Ξύλο Κλήθρας και 1 Ξύλινο Ξύλο μήλου
1 σακούλα φρέσκα ζυμαρικά Nardello, ξηρά ζυμαρικά al nero ή υποκατάστατο «Φρέσκα ζυμαρικά στη δυτική ακτή»
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
1 ραβδί ανάλατο βούτυρο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Preparation
Γαρίδες Devein και deshell
Αλείψτε τις γαρίδες με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αλάτι σκόρδου hippy pilgrim chipotle lime.
Τυλίγουμε με προσούτο και βάζουμε στο ψυγείο.
Ενεργοποιήστε το Bradley Smoker και ρυθμίστε στο 230ºF (110°C) με εναλλασσόμενα μπισκότα από ξύλο σκλήθρας και Applewood.
Βάλτε 3 λίτρα νερό σε μια κατσαρόλα με 3 κουταλιές της σούπας λάδι αβοκάντο και πρέζα πιπέρι να βράσουν.
Τοποθετήστε τις γαρίδες στο καπνιστή για 40 λεπτά στο 230ºF (110°C) και ανάψτε τον καπνό για 30 λεπτά
Κόψτε το πηνίο φετουτσίνι στη μέση και τοποθετήστε το σε βρασμένο νερό για περίπου 25 λεπτά.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και μια πρέζα πιπέρι σε ένα τηγάνι.
Μαγειρέψτε μέχρι το κρεμμύδι να αρχίσει να ροδίζει και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε χαμηλή φωτιά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και το πιάτο.
Περιχύστε το βούτυρο, το κρεμμύδι και το σκόρδο πάνω από τα ζυμαρικά.
Απλώνουμε τις γαρίδες πάνω από τα ζυμαρικά και σερβίρουμε.