Cold Smoking Salmon Recipe

Κρύο κάπνισμα Σολομός Συνταγή



Ο κρύος σολομός καπνίσματος είναι ένα καθήκον που δεν είναι μόνο απλό αλλά γευστικό. Καθώς βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου πολλά σολομό ωοτεύονται, φαίνεται μόνο σωστό να υπάρχει μια λεπτότητα για τον σολομό.

Ingredients

1 κιλό σολομό

1 κουταλιά της σούπας νιφάδες πιπεριάς

1 κουταλιά της σούπας μάραθο

1 κουταλιά της σούπας άνηθο

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ζάχαρη

Preparation

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ζάχαρη μαζί με άλλα καρυκεύματα της επιλογής σας (1 κουταλιά της σούπας νιφάδες πιπεριάς, 1 κουταλιά της σούπας μάραθο, 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, κ.λπ.).

Μόλις τελειώσετε με τη θεραπεία του 1 κιλού σολομού σας, καταλήγετε με gravlax που είναι θρυμματισμένος σολομός γεμάτος με καρυκεύματα.

Για να έχετε την τέλεια αναλογία γεύσης σολομού προς μπισκότα, καπνίστε τον σολομό σας για 6 ώρες. Κρύος καπνός με μπισκότα σφενδάμου. Η θερμοκρασία είναι πάντα κάτω από 100ºF (37,8ºΝΤΟ). Μόλις τελειώσετε με το κάπνισμα, μπορείτε πλέον να απολαύσετε την υπέροχη γεύση του σολομού!

Συνταγή από: Ψάρεμα με καλάμι