Salmon eggs recipe plated

Καπνιστό Σολομό που απομακρύνει τα αυγά Συνταγή



Για αυτή τη συνταγή καπνιστών σολομών που απομακρύνονται από τα αυγά, θα χρειαστείτε σκληρά βρασμένα αυγά που κόβονται στο μισό. Στη συνέχεια, ετοιμάστε μια πάστα φτιαγμένη με τους κρόκους αναμεμειγμένα με ψιλοκομμένο κρύο καπνιστό σολομό. Αξίζει να το δοκιμάσεις.

Ingredients

12 αυγά βραστά - καθαρισμένα και κομμένα στη μέση

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρύο καπνιστό σολομό (δείτε το blog μας How-to Cold Smoke Salmon)

¼ φλιτζάνι μαγιονέζα

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο άνηθο - ψιλοκομμένο

2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη - κιμά

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon

Ξύσμα & χυμό από 1 λεμόνι

Αλάτι πιπέρι

Preparation

Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αυγά και πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.

Ανακατεύουμε με σολομό, μαγιονέζα, άνηθο, κάπαρη, Ντιζόν, ξύσμα & χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.

Γεμίζουμε τα μισά ασπράδια με το μείγμα.