Spicy Smoked Tuna

Πικάντικο καπνιστό Τόνος Συνταγή



Απλό, εύκολο και γρήγορο. Μια μαρινάδα που χρησιμοποιεί ασβέστη, sriracha και σάλτσα σόγιας βοηθά να φέρει τις φυσικές γεύσεις των ψαριών. Η διαδικασία καπνίσματος δεν είναι χρονοβόρα. Χρησιμοποιήστε τις μπισκότες του Pacific Blend και καπνίστε για μόλις 45 λεπτά.

Ingredients

1 φιλέτο τόνου άλμπακορ

Για μαρινάδα:

¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας θρυμματισμένες νιφάδες τσίλι

2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher

Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Sriracha

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας

2 Φλιτζάνια νερό

Preparation

Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα.

Κόβουμε το φιλέτο τόνου σε κομμάτια και βυθίζουμε στη μαρινάδα.

Μαρινάρετε για 20 λεπτά.

Βγάζουμε από τη μαρινάδα και τοποθετούμε σε ταψιά αλουμινίου.

Καπνίζετε με μπισκότα Pacific Blend για 30-45 λεπτά στους 140°F.

Από: Λένα Κλέιτον