Καπνιστό βουβάλι Σαλάτα tilapia Συνταγή σάντουιτς
Νόστιμη συνταγή σάντουιτς! Ιδανικό για ένα γρήγορο σνακ, επειδή τα ψάρια διαρκεί λιγότερο από δύο ώρες για να καπνίσουν.
Ingredients
1 φλιτζάνι καυτερή σάλτσα Louisiana (όπως Frank's ή άλλη μάρκα)
3 φιλέτα τιλάπιας
1 κόκκινη πιπεριά - ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
6 Πράσινα κρεμμύδια - κομμένα σε λεπτές φέτες
1½ Κύπελλα Miracle Whip
2 κουταλιές της σούπας καυτερή σάλτσα Louisiana
8 φέτες ψωμί
Μαρούλι ή άλλες επικαλύψεις για τα σάντουιτς
Preparation
Σε ένα μεγάλο μπολ, καλύψτε τα φιλέτα τιλάπιας με 1 φλιτζάνι καυτερή σάλτσα. Γυρίζουμε τα ψάρια ώστε να καλυφθούν πλήρως. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στο 275ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (Alder, Pacific, Apple).
Αφαιρέστε τα φιλέτα τιλάπιας από τη μαρινάδα και τοποθετήστε τα σε μια σχάρα καπνιστών και βάλτε τη σχάρα στο καπνιστή Bradley. Καπνίζετε τα ψάρια μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 145ºF, περίπου 2 ώρες. Αφήνουμε το ψάρι να κρυώσει στο ψυγείο.
Θρυμματίζουμε τα φιλέτα ψαριού σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ. Ανακατέψτε την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους, τα πράσινα κρεμμυδάκια, το Miracle Whip και τις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας καυτερή σάλτσα, μέχρι να ενωθούν καλά.
Απλώστε λίγο από το μείγμα σαλάτας τιλάπια σε μια φέτα ψωμιού. Περιχύνουμε με μαρούλι ή άλλες επικαλύψεις και βάζουμε άλλη μια φέτα ψωμιού από πάνω. Κάνετε αυτό με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.