Καπνιστό Σολομός Mini Quiches συνταγή
Συνδυάστε τον κρύο καπνιστό σολομό με κατσικίσιο τυρί, άνηθο και σχοινόπρασο και παίρνετε μια υπέροχη κρεμώδη γέμιση για quiches.
Ingredients
12 Μίνι κοχύλια ζαχαροπλαστικής
2 Οζ κρύος καπνιστός σολομός
2 Οζ κατσικίσιο τυρί - θρυμματισμένο
3 Αυγά μέτρια
⅔ Φλιτζάνι γάλα
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher
½ κουταλάκι του γλυκού φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
2-3 σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Preparation
Κόβουμε τον σολομό σε κομμάτια ¼”.
Μοιράζουμε το κατσικίσιο τυρί και τον σολομό στα κελύφη της ζύμης.
Χτυπάμε μαζί τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, τον άνηθο και το σχοινόπρασο μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Ρίξτε το μείγμα των αυγών στα τσόφλια της ζύμης για να γεμίσουν τα ¾ της διαδρομής.
Ψήνετε για 15 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθούν τα κέντρα. Αφήστε τα κις να ξεκουραστούν για 10 λεπτά πριν τα σερβίρετε.