Καπνός! Γεμάτο σολομό. Συνταγή Portobellos
Τι κάνεις με το σάλο που έχει απομείνει ... Ξέρω, πόσο συχνά συμβαίνει αυτό; ΑΛΛΑ, αν το κάνετε, αυτή είναι μια συνταγή που θα θέλετε να κάνετε. Χέρια κάτω ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε κάνει σε μια στιγμή! Κρατήστε τα καπέλα σας, ας το κάνουμε !!!
Ingredients
6-8 oz καπνιστός σολομός
1 Συσκευασία τυρί κρέμα
¼ φλιτζάνι τυρί Fontina
¾ Φλιτζάνι καπνιστή γραβιέρα (χωρίζεται σε ¼ και ½ φλιτζάνι)
1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο - σε κύβους
½ κουταλάκι του γλυκού ξερό άνηθο
1 ασκαλώνιο - λεπτά ζάρια
1 κουταλιά της σούπας καυτερή σάλτσα
4 μανιτάρια Portobello - το στέλεχος αφαιρέθηκε και τα βράγχια καθαρίστηκαν
Γαρνίρουμε με σχοινόπρασο
Preparation
Ξεκινήστε το Bradley Smoker σας με μπισκότα Alder και φτάστε τα 300ºF (148.9°C). Ενώ ο καπνιστής προθερμαίνεται, ανακατέψτε όλα τα συστατικά σας (εκτός από το ½ φλιτζάνι κρατημένη γραβιέρα) μαζί σε ένα μπολ. Μοιράζουμε σε 4 ποσότητες και ρίχνουμε το κουτάλι μέσα στο κουφωμένο Portobellos. Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να το συσκευάσετε στο μανιτάρι. Γεμίστε κάθε μανιτάρι με το κρατημένο τυρί και τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι καπνιστού σολομού πάνω από όλα.
Μόλις ο καπνιστής ζεσταθεί, τοποθετήστε τα μανιτάρια σε μια σχάρα και στείλτε τα στον καπνό. Μαγειρέψτε για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να λιώσει το τυρί. Αφαιρέστε από τον καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για ένα λεπτό. Περιχύνουμε με σχοινόπρασο και σερβίρουμε με μια ωραία πράσινη σαλάτα και αρακά!
Απολαμβάνω!!!
Συνταγή από: Cory Walby – Σαββατιάτικη Νυχτερινή Δοκιμαστική Κουζίνα