Ενισχύστε αυτές τις δεξιότητες

Το καπνιστό φαγητό είναι και εύκολο, και λίγο μια μορφή τέχνης. Χρειάζεται χρόνος, αφοσίωση και εξάσκηση για να γίνει σωστά. Κοιτάξτε τους pit masters παντού για να δείτε πώς οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν γρήγορα να εξελιχθούν σε έντονες συζητήσεις. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές και κόλπα που έχουμε επιλέξει στην πορεία για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον επαγγελματία καπνιστή.

0 items

Άρθρα

Προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα

Κάπνισμα κρέατος
 το χειμώνα

Διαφορετικό από το κάπνισμα το καλοκαίρι, με την πρόκληση χαμηλότερων εξωτερικών θερμοκρασιών και απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, το καπνιστό κρέας του χειμώνα είναι ωστόσο σαν μια ζεστή κουβέρτα για την ψυχή.

διαβάστε το άρθρο