Δεξιότητες που μεταδίδονται από τους καλύτερους.
Ζεστό κάπνισμα. Κρύο κάπνισμα. Χρόνος και γευστικές επιλογές. Μόνο μερικές συμβουλές και κόλπα που έχουν μοιραστεί άλλοι επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν να γίνετε μέλος του κλαμπ ως συνάδελφος επαγγελματίας καπνιστής. Δοκιμάστε τα όλα και δείτε πώς βελτιώνονται οι δεξιότητές σας στο κάπνισμα.
Άρθρα - Συμβουλές & κόλπα
Πώς να καπνίσετε την πιο ζουμερή χοιρινή κοιλιά
Μόνο λίγοι μπορούν να αρνηθούν την απόλυτη νοστιμιά μιας χοιρινής κοιλιάς. Μπορεί να είναι από τα πιο ζουμερά και τρυφερά όταν ψηθεί σωστά.
Πώς να καπνίσετε την πιο ζουμερή χοιρινή κοιλιά
Μόνο λίγοι μπορούν να αρνηθούν την απόλυτη νοστιμιά μιας χοιρινής κοιλιάς. Μπορεί να είναι από τα πιο ζουμερά και τρυφερά όταν ψηθεί σωστά.
Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ξύλο για το κάπνισ...
Σε ποιον δεν αρέσει το τυρί; Αυτό το γαλακτοκομικό προϊόν είναι αρωματικό και νόστιμο και συμπληρώνει τέλεια πολλά πιάτα με την κρεμώδη γεύση του. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να...
Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ξύλο για το κάπνισ...
Σε ποιον δεν αρέσει το τυρί; Αυτό το γαλακτοκομικό προϊόν είναι αρωματικό και νόστιμο και συμπληρώνει τέλεια πολλά πιάτα με την κρεμώδη γεύση του. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να...
Φαγητό Κάπνισμα ή Ψήσιμο στη σχάρα;
Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για αρχάριους, επειδή όλα φαίνονται παρόμοια, αλλά υπάρχει ένας κόσμος διαφορών. Το κάπνισμα των τροφίμων είναι μια από τις αρχαίες μεθόδους μαγειρέματος.
Φαγητό Κάπνισμα ή Ψήσιμο στη σχάρα;
Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για αρχάριους, επειδή όλα φαίνονται παρόμοια, αλλά υπάρχει ένας κόσμος διαφορών. Το κάπνισμα των τροφίμων είναι μια από τις αρχαίες μεθόδους μαγειρέματος.
Πώς να καπνίσετε μπριζόλες Porterhouse και T-Bone
r porterhouse ή μπριζόλα T-bone; Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι μαγειρέματος για μπριζόλα porterhouse ή T-bone, συμπεριλαμβανομένου του καπνίσματος.
Πώς να καπνίσετε μπριζόλες Porterhouse και T-Bone
r porterhouse ή μπριζόλα T-bone; Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι μαγειρέματος για μπριζόλα porterhouse ή T-bone, συμπεριλαμβανομένου του καπνίσματος.
Πώς να καπνίζετε τα κρέατά σας σε κόκκινο κρασί
Από αμνημονεύτων χρόνων, το κάπνισμα ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους μαγειρέματος φαγητού. Είναι ένας παραδοσιακά δοκιμασμένος, δοκιμασμένος και αποδεδειγμένος τρόπος για να διατηρήσετε, να προσθέσετε γεύση και να μαγειρέψετε...
Πώς να καπνίζετε τα κρέατά σας σε κόκκινο κρασί
Από αμνημονεύτων χρόνων, το κάπνισμα ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους μαγειρέματος φαγητού. Είναι ένας παραδοσιακά δοκιμασμένος, δοκιμασμένος και αποδεδειγμένος τρόπος για να διατηρήσετε, να προσθέσετε γεύση και να μαγειρέψετε...
Πώς να καπνίσετε έναν νόστιμο σολομό Wellington
Η μαγειρική είναι μια τέχνη που θέλει χρόνο για να τελειοποιηθεί. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το κάπνισμα του κρέατος τους αποτελεί μια πρόκληση που τείνουν να αποφεύγουν.
Πώς να καπνίσετε έναν νόστιμο σολομό Wellington
Η μαγειρική είναι μια τέχνη που θέλει χρόνο για να τελειοποιηθεί. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το κάπνισμα του κρέατος τους αποτελεί μια πρόκληση που τείνουν να αποφεύγουν.
Κάπνισμα κρέατος
το χειμώνα
Διαφορετικό από το κάπνισμα το καλοκαίρι, με την πρόκληση χαμηλότερων εξωτερικών θερμοκρασιών και απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, το καπνιστό κρέας του χειμώνα είναι ωστόσο σαν μια ζεστή κουβέρτα για την ψυχή.